Este vorba despre Sibus.ro, unde clienții pot accesa foarte repede serviciile unor contabili, auditori, consultanți fiscali sau avocați, după ce înregistrează cererea de ofertă personalizată pe site-ul companiei. Practic, trebuie să specifice care sunt serviciile de care au nevoie, fără să fie nevoiți să plătească o taxă pentru această solicitare.

Mai departe, clientul va fi contactat telefonic pentru validarea solicitării, înainte ca aceasta să fie transmisă partenerilor Sibus. În 24 de ore, va primi trei oferte gratuite, personalizate. În prezent, Sibus România înseamnă o echipă de opt oameni, iar până la finalul lui 2014, fondatorii companiei estimează că echipa va număra aproximativ 15 angajați, 400 de parteneri activi și 2.000 de clienți.

”Ideea acestui concept a venit dintr-o serie de întâlniri cu oameni de afaceri, la evenimentele de business organizate de către fondatorii Sibus anul trecut. Discutând pe diverse teme, inclusiv pe probleme legate de găsirea unor parteneri sau clienți potriviți, am ajuns la concluzia că este nevoie, în mediul de business, de un proiect care să ofere avantaje de ambele părți, atât pentru clienți, cât și pentru partenerii implicați”, a declarat Patrick Nordstjaerne, Country Manager Sibus România.

Acesta estimează că va ajunge la venituri de aproximativ jumătate de milion de euro, în 2015, prin dezvoltarea acestei platforme, un mare avantaj fiind reprezentat de faptul că serviciile sunt gratuite pentru clienți. Ceilalți doi antreprenori în acest business sunt Marina Dranga, avocat, și George Sinca, Financial Manager