Tragedie la Timișoara, unde un tânăr student de doar 22 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Timişoara. Potrivit ultimelor informații, acesta a recunoscut că i-a dat foc unei vecine, femeia murind ulterior la spital după ce a suferi arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, scrie News.ro.

Este vorba despre o femeie în vârstă de 48 de ani care suferea de probleme psihice. Potrivit sursei citate, aceasta ar fi ieșit în cursul după-amiezii de marți din scara blocului fiind cuprinsă de flăcări și strigând că un vecin ar fi incendiat-o. 

Vecinii au intervenit imediat și au stins focul de pe trupul femeii şi au sunat la numărul de urgenţe 112. La scurt timp, o ambulanţă a preluat-o pe aceasta, ducând-o la spital.

Tragedie la Timișoara. O femeie a fost incendiată de un student

Oamenii legii au ajuns și el la locul unde s-a produs tragedie, făcând toate cercetările necesare. Ulterior, polițiștii au depistat un tânăr de 22 de ani, student, care a fost dus la audieri, la sediul Poliţiei.

Vecinii au declarat că acesta ar fi avut conflicte mai vechi cu vecina sa, care suferea de probleme psihice. Studenul nu s-a ascuns, iar în cadrul audierilor, el a recunoscut că i-a dat foc vecinei.

Potrivit ultimelor informați, în prezent, acesta cercetat pentru omor. El a fost deja reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare pentru fapta comisă.