Tragedie în lumea medicală din România după ce doctorița Silvia Bilous s-a stins din viață. Potrivit ultimelor informații medicul a pierdut lupta cu o boală extrem de gravă și necruțătoare pe care o avea de ani de zile.

Totodată, Silvia Bilous a fost unul dintre cei mai apreciați medici de la noi din țară, datorită dedicării sale. În acest context, mii de oameni au postat mesaje pe rețelele de socializare în memoria ei, atât familie, prieteni, cât și pacienți care au fost tratați de medic.

Cei care au cunoscut-o o descriu ca fiind o persoană sinceră, devotată, dar și deosebită și extrem de generoasă cu cei din jurul ei.

,,A fost un medic cu multă dedicare, bunătate, îngrijorare sinceră şi devotament, dar şi o femeie deosebită cu suflet extrem de generos, sensibil şi delicat, cu zâmbet prietenesc şi blând, care împărtăşea cu plăcere celor din jur multe lucruri din vasta sa cunoaştere medicală cu sfaturi nepreţuite”, se arată în unul din mesajele postate pe rețelele de socializare.

Doliu în lumea medicală. Un cunoscut medic s-a stins din viață

Totodată, un alt mesaj o descrie pe Silvia Bilous ca fiind un medic extraordinar și în același timp, un om deosebit.

,,Este o veste foarte tristă. Doamna Silvia Bilous a fost un doctor extraordinar şi un om deosebit”, se arată într-un alt mesaj.

Amintim faptul că Silvia Bilous a fost o doctorița extrem de cunoscută din Argeș. E a absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din București și a profesat în domeniul sănătății timp de peste 20 de ani.

În întreaga sa carieră, a reușit să trateze foarte mulți oameni, iar acesta este și motivul pentru care o avalanșă de mesaje a luat cu asalt rețelele de socializare la scurt timp după ce vestea tristă s-a răspândit.