O femeie de 44 de ani a decedat, astăzi, după ce s-ar fi dezechilibrat în timp ce întindea rufe şi a căzut de la etajul 3 al blocului în care locuia, aflat în zona centrală a municipiului Târgu Jiu

Victima a fost transportată la spital. „Poliţişti locali şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipale au acordat sprijin echipajului S.J.A. Victima a fost transportată la U.P.U. Gorj. Din primele informaţii de la faţa locului, femeia s-ar fi dezechilibrat în timp ce întindea rufele la uscat pe balcon şi a căzut în gol“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Locale Târgu Jiu. Fremeia a decedat, ulterior, la spital. Aceasta era soţia şoferului preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj. Ea avea doi copii, dintre care unul era minor.

Tragedie și în Botoșani

O altă tragedie a avut loc sâmbătă într-un mall din Botoșani, după ce un bătrân a murit în timp ce mânca.Un bătrân de 81 de ani a murit în cursul zilei de sâmbătă în zona de restaurante a unui mall din Botoșani, transmite Monitorul de Botoșani.

Bărbatul s-a prăbușit pur și simplu în timp ce mânca. Se pare că acesta s-ar fi înecat cu o bucată de mâncare și s-a sufocat pur și simplu până la moarte sub privirile a zeci de oameni care filmau totul cu telefoanele mobile. Din păcate nimeni nu a încercat să îl ajute până când nu au venit medicii.

La fața locului a ajuns totuși în scurt timp un echipaj SMURD care i-a oferit primul ajutor. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare imediat, chiar între mesele restaurantelor. Cu toate că bătrânul a fost resuscitat zeci de minute, a fost în zadar. Mai mult, medicii l-au luat și l-au transportat la Spitalul de Urgențe, sperând că îl vor readuce la viață, însă nu s-a mai putut face nimic.

“Din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Probabil a fost o asfixie mecanică, cu un bol alimentar. S-a făcut tot ce e omenește posibil, dar inima nu a mai răspuns la manevrele de resuscitare”, a spus un medic din cadrul UPU-SMURD.

Sursa foto: Dreamstime