Publicația Realitatea Sportivă a venit marți seară cu o serie de imagini cu antrenorul numit recent la CS U Craiova, despre care spun că ar fi fost surprins alături de o tânără la plecarea din faţa unei policlinici din Craiova. Totuși, soția sa, Anamaria Prodan, dezminte informația în exclusivitate pentru capital.ro și spune că astăzi Laurențiu Reghecampf a stat în București, alături de fiul său care a împlint 13 ani.

Imaginea controversată cu mașina familiei în Craiova

Reacția Anamariei Prodan după apariția fotografiilor

Totuși, Anamaria Prodan spune că antrenorul Craiovei și-a împrumutat mașina unui prieten, în timp ce el a rămas în București alături de fiul său a cărei zi de naștere a fost astăzi.

„Soțul meu a fost acasă de ziua băiețelului nostru. Nu în Craiova. Ci la București. El a fost alături de băiatul lui care azi a împlinit 13 ani. Soțul meu azi a fost la mall, a făcut zeci de poze. La film cu Reghe Jr”, a transmis Anamaria Prodan în exclusivitate pentru capital.ro.

Mașina ar fi fost împrumutată unui prieten de familie

Mai mult, impresara de fotbal a povestit cum antrenorul din Bănie a ales astăzi să îi împrumute mașina unui prieten de familie care s-ar fi dus cu ea la Craiova, la clinia unde au fost făcute imaginile.

„Este mașina familiei care este la prietenul nostru”, a mai completat Anamaria Prodan.

Mai mult, întrebată dacă o cunoaște pe tânăra din imagini care s-ar afla alături de prietenul de familie Anamaria Prodan a negat și a replicat că nu își întreabă prietenii cu cine ies în oraș.

„Nu. Nu întreb prietenii cu cine ies. V am spus că nu vreau să mai discut subiecte legate DESPRE familia mea. Azi de ziua băiețelului nostru familia noastră. Vrea să se bucure de acest eveniment”, a mai spus Prodan, răspunzând la întrebările Capital.

Laurențiu Reghecampf este noul antrenor al Universității Craiova

Laurențiu Reghecampf a semnat recent un contract pe două sezoane cu Universitatea Craiova. Gruparea din Bănie s-a despărțit de grecul Marinos Ouzounidis. La partida cu FCSB (1-4) pe banca tehnică a Universității Craiova a stat interimarul Dragoș Bon.