Tragedie în București! Un tânăr aflat pe trotinetă a fost omorât în trafic

Poliția Capitalei informează că miercuri după-amiaza, în jurul orei 18:30, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța un eveniment rutier pe o stradă din Sectorul 4. În urma evenimentului rutier, un conducător de trotinetă a fost rănit.

„La data de 4 iulie, în jurul orei 18,30, prin apel 112, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la un eveniment rutier pe o stradă din Sectorul 4, din care a rezultat rănirea unui conducător de trotinetă. La faţa locului au sosit poliţiştii, iar din primele date s-a conturat presupunerea rezonabilă că accidentul s-ar fi fost produs pe fondul unei şicanări în trafic”, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

„Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri, iar la acest moment se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, arată sursa citată.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au dedus faptul că evenimentul rutier s-a produs pe fondul unei șicanări în trafic. Pe lângă polițiști, la fața locului a sosit și un echipaj medical care a oferit îngrijiri medicale tânărului conducător al trotinetei, însă acesta s-a stins din viață.

Potrivit autorităților, în prezent se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului. Mai mult decât atât, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Sursă foto: Captură ecran Antena 3

Sursă foto reprezentativă: Dreamstime