Șoc total după tragedia de la Milano: A murit unul dintre cei mai bogați oameni din România! Era prieten cu Ion Țiriac

Accidentul a avut loc în apropiere de stația de metrou San Donato, din Milano. La bord se aflau pilotul și o familie de francezi. Clădirea peste care s-a prăbușit aparatul de zbor era goală, iar parcarea alăturată construcției era închisă, motiv pentru care singurele victime au fost persoanele aflate la bord.

Avionul decolase din Linate cu destinația Olbia.

Martorii spun că au văzut ca o minge de foc căzând din cer.

Aparatul de zbor avea şase locuri.

Autorităţile de la noi încă nu au fost informate despre acest accident.

Din primele informaţii, pilotul este de naţionalitate română.

Locuitorii spun că au auzit o bubuitură puternică și apoi au auzit o explozie. Flăcările au cuprins imediat clădirea cu două etaje.

Radu Tudor a vorbit, la Antena 3, despre acest subiect:

„Pasagerii sunt de naționalitate franceză. Șase cetățeni francezi. Din păcate, printre ei se află și un copil. Toți au murit! Ceilalți doi, pilotul și copilotul, se pare că sunt de naționalitate română. Presa italiană confirmă că pasagerii erau francezi. Martorii spun că, înainte de prăbușire, motorul avionului era în flăcări. E vorba de un avion care face zboruri pe distanțe scurte.”

Dan Andrei, fost pilot, a declarat, la România TV, că „avionul este înmatriculat în România”. „Nu era un zbor comercial, era un zbor privat”, a adăugat acesta.

Avionul decolase din Milano duminică, la ora 13:03 cu destinația în Italia, iar la scurt timp, 13:12, s-a prăbușit. Avionul ar fi plecat din România pe 30 septembrie.

Contactat de Antena 3, ministrul Transporturilor a spus că se interesează cu privire la accidentul produs.

Oamenii din zonă au auzit o explozie atunci când avionul s-a prăbușit în clădirea de două etaje, care era goală la acel moment, fiind în curs de renovare.

Flăcări și fum s-au degajat din clădire iar câteva vehicule parcate de-a lungul străzii au luat foc, spun martorii citați de Reuters, însă nu au fost raportate alte victime.