Doliu în lumea muzicii! Un cunoscut rapper român s-a stins din viață. Avea 35 de ani

Rapperul Țeastă, pe numele său real Andrei Ionescu, s-a stins din viață la vârsta de 35 de ani. Anunțul a fost făcut de ADDA, artista care împreună cu Țeastă a scos piesa ”Minți murdare făcute praf”.

Alături de un mesaj de condoleanțe în care îi urează familiei acestuia multă putere pentru a trece peste tragicul eveniment, artista a postat și melodia pe care cei doi au lansat-o împreună la începutul carierei acesteia.

Momentan, cauza decesului nu este cunoscută. Atât familia acestuia, cât și colegii sunt îndurerați de tragicul eveniment.

Fanii sunt șocați

Cei care îi urmăresc activitatea din mediul online a artistei au reacționat imediat la postarea făcută de aceasta. Fanii au lăsat sute de comentarii de condoleanțe.

”Nu cred așa ceva … toată adolescența, chiar și acum am ascultat, piesa asta. Am trăit pe ea sentimente care nu pot fi decât simțite îmi pare nespus de rău condoleanțe familiei prietenilor. Dumnezeu să îl odihnească în pace”, a fost unul dintre comentariile de la postarea vedetei.

”Condoleanțe! O voce superba se duce sa cânte în ceruri alături de îngeri”.

Acestea sunt doar două dintre mesajele pe care fanii îndurerați le-au lăsat la aflarea veștii.

Artistul nu a mai postat nimic în mediul online de ceva timp

Ultima postare pe care Țeastă a pus-o pe contul său de Instagram este de acum 30 de săptămâni, mai precis pe 3 aprilie.

Acesta a postat o imagine în care este îmbrăcat într-o cămașă albastră și poartă ochelari de soare, alături de care a scrie următorul mesaj ”Încep sa ma iubesc fiind un arogant…”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de #Țeasta (@teastaofficial)