Doliu uriaş în România după o dramă petrecută în urmă cu doar câteva minute. Totul s-a întâmplat la etajul 7 al unui bloc din Cluj Napoca.

Tragedia momentului în România

O femeie de doar 37 de ani a încetat din viaţă după ce a căzut de la etajul 7 al blocului de unde stătea.  Un echipaj de medici a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor de urgență femeii. Victima a căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat pe strada Streiului din municipiul Cluj-Napoca.

Deşi specialiştii au ajuns la faţa locului, după o oră de manevre de resuscitare, medicii au declarat decesul femeii.  „Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la fața locului au găsit o femeie, în vârstă de 37 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconștiență și fără semnale vitale”, anunţă cei de la ISU Cluj.

Medicii nu au mai putut să-i salveze viaţa

Medicii au început manevrele de resuscitare, însă după mai bine de o oră de încercări, au declarat decesul femeii. Acum, autorităţile au deschis dosar penal în acest caz şi continuă cercetările. Vor să stabilească toate împrejurărilor în care a avut loc accidentul. Autorităţile au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.