Incredibil dar adevărat. Această expresie, folosită de mulți români este cât se poate de valabilă și în cazul șoferului care a spulberat cu mașina, într-o stație de autobuz din Baia Mare, o tănără. Femeia de doar 20 de ani a murit. Asta după ce medicii s-au chinuit mai bine de 48 de ore să o salveze. Tânară intrase în comă profundă iar în final nu s-a mai putut face nimic pentru a o aduce la viață.

Decizia în ceea ce-l privește pe șofer întrece însă orice imaginație. Acesta a fost eliberat din arest și e cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și vătămare corporala din culpă.

În tot acest timp, soțul tinerei de 20 ani, este internat la Terapie Intensivă în Cluj. Alături de femeie, și el a fost lovit de șoferul care a fost eliberat de autortități.

Cum s-a petrecut accidentul din Baia Mare

În urmă cu două zile, tânăra de 20 ani a ajuns la spital cu traumatisme severe, cu picioarele zdrobite în urma impactului puternic. Din cauza hemoragiei puternice dar și din dorința de a o salva, medicii au decis să îi amputeze piciorul stâng. Fata a intrat în comă și în cele din urmă a murit.

Cei doi soţi, în vârstă de 20 şi 23 de ani au fost efectiv spulberați în staţia de autobuz. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-a putut observa cum maşina a intrat cu viteză în refugiu. Timpul a fost atât de scurt, încât cei doi nu au mai avut timp să reacţioneze.

Tânărul a fost transferat de urgenţă la spitalul de urgenţă din Cluj şi a fost operat. El a fost grav rănit tot la picioare, dar și la coloană. Bărbatul de la volan care a produs accidentul are carnet de doar doi ani a fost reținut iar astăzi a aflat dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.