Gigi Becali, implicat în tragedia momentului. Autoritățile au găsit trei victime

Gigi Becali a fost implicat recent în tragedia momentului. Conform informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență, incendiul a avut loc la primul etaj al unui complex de locuințe din incinta bazei sportive, unde au ars trei camere stil garsonieră.

De menționat este că aproximativ 50 de persoane au fost evacuate până la sosirea echipajelor ISU. Totodată, la fața locului au fost găsite trei victime.

Au intervenit mai multe autospeciale

Căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov a explicat că au intervenit 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime şi 3 echipaje de prim ajutor. De asemenea, cauzele incendiului nu se cunosc până la momentul redactării acestui articol.

Incendiu la etajul unu, s-a desfășurat în 3 camere, pe o suprafață de aproximativ 100m pătraţi. Am intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime, de descarcerare, şi 3 echipaje de prim ajutor unul fiind de terapie intensivă mobilă. Victime: o persoană carbonizată decedată, două persoane care au solicitat prim ajutor fără transport la spital. Cauza incendiului e în curs de stabilire, camerele erau stil garsonieră, locuite, s-au evacuat aproximativ 50 de persoane până la sosirea echipajelor”, a explicat căpitanul ISU Bucureşti-Ilfov, Milcă Niculae.

Sursa foto: INQUAM Photos, Adriana Neagoe