Circulaţia feroviară este adaptată la această oră la condiţiile meteo nefavorabile în partea sud-vest a ţării unde se înregistrează ninsori, temperaturi scăzute şi rafale puternice de vânt, informează CFR SA.

“La această oră, viteza de circulaţie a trenurilor pe relaţia Craiova – Roşiori a fost redusă la 70 km/h, din cauza rafalelor puternice de vânt, între staţiile Olteni – Videle traficul feroviar se desfăşoară doar pe firul I, iar între Piatra Olt şi Caracal este permisă doar circulaţia trenurilor remorcate cu locomotive Diesel”, se spune în comunicatul companiei transmis Agerpres.

CFR menţionează că pasagerii sunt rugaţi să plece la drum doar dacă este necesar şi de asemenea, doar după ce s-au informat telefonic la gara din localitatea despre graficul de circulaţie al trenului cu care intenţionează să călătorească.

Potrivit CFR, informaţii referitoare la condiţiile de trafic sunt disponibile pe site-ul companiei www.cfr.ro.

De asemenea, CFR asigură călătorii că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă pe reţeaua feroviară au ca principal scop circulaţia trenurilor în condiţii de siguranţă.