Ludovic Orban, actualul preşedinte al PNL, încasează o nouă lovitură serioasă înaintea marelui Congres din septembrie, când se va lupta cu premierul Florin Cîţu pentru un nou mandat în fruntea Partidului Naţional Liberal.

O nouă organizaţie importantă a liberalilor îl va sprijini pe Cîţu

O nouă organizaţie judeţeană a decis să meargă la alegeri alături de Florin Cîţu. Este vorba despre PNL Buzău. Anunţul a fost făcut chiar de către preşedintele acesteia, deputatul Gabriel Avrămescu.

În Parlament, Avrămescu este vicepreşedintele Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului, precum şi membru în Comisia pentru tineret și sport.

Liderul PNL Buzău a explicat, pe pagina sa de Facebook, ce l-a împins să ia decizia de a-l sprijini pe Florin Cîţu şi nu pe Ludovic Orban: „E timpul pentru o nouă generație de politicieni, (…) echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele.”

Mesajul integral al lui Gabriel Avrămescu

„Sunt momente în viață când alegerile sunt cântărite în funcție de șansele de câștig, dar există tot atât de multe momente când aleg cu orice risc în ceea ce cred, în ceea ce simt că mi se potrivește, sau aleg <pe bune> pentru că mă încăpățânez să cred că schimbările categorice, abrupte dar necesare sunt, în cele din urmă, câștigătoare.

Aleg să merg alături de echipa Florin Cîțu la alegerile interne ce vor avea loc în septembrie, pentru că aleg schimbarea, pentru că e timpul pentru o nouă generație de politicieni, pentru că  echipa din jurul premierului promovează o perspectivă de dezvoltare a României care concordă viziunii mele.

Așadar, oricât de diferită ar fi alegerea mea față de a altor colegi liberali din țară, sau oricât de mult ar judeca unii sau alții despre cum am ales, astăzi, să-mi orientez susținerea, îmi asum decizia și o argumentez pe baza unor factori firești pentru o competiție.

Aleg, astăzi, programul în care cred și care mi se potrivește, aleg reforma politică liberală și merg pe mâna schimbării de mentalitate și de strategie politică.

Aleg liber pentru libertatea de a alege liberalii viitorului!

E timpul pentru alegeri asumate, e timpul pentru schimbarea #PNL! E timpul pentru stabilitate în interiorul partidului, mai ales, în scopul menținerii încrederii românilor în guvernarea PNL.

Deciziile și poziționările ferme ale fiecăruia dintre noi, în raport cu alegerile din septembrie  vor echilibra lupta politica și îi vor relaxa pe actorii din viața publică, societatea civilă și mediul de afaceri.

Așadar, spunem punct și de la capăt pentru echilibru și stabilitate!”

Sursă foto: INQUAM Photos, Paul Ursachi