Trădare uriașă pentru Digi24! A plecat la Antena 1. Ce post va ocupa

Cristi Dumitrescu, voice over-ul de la Digi 24, a anunțat că va pleca de la postul de televiziune alături de care a fost de la lansare acestuia. El a precizat, pentru paginademedia.ro, că, dacă se uită în urmă, cei zece ani par mai mulți și că Digi 24 a fost primul lui contact real cu televiziunea.

„Sunt de aproape 10 ani parte din proiectul Digi24. Acum, că mă uit în urmă, pare foarte foarte mult. N-am avut nicio relaţie atât de lungă. Digi24 a fost primul meu contact real cu televiziunea. Şi am avut multe de învăţat în toţi anii ăştia, de la unii dintre cei mai buni oameni din domeniu. Însă, în ultima vreme, am simţit nevoia să fac o schimbare. Să iau o gură de aer proaspăt, să văd lumea şi cu alţi ochi, să cunosc alţi oameni şi să evoluez”, a spus acesta.

Din informațiile sursei anterior menționate, Cristi Dumitrescu ar urma să plece la Antena 1 acolo unde ar fi voice over pentru Observator. Pe lângă munca din televiziune, Cristi Dumitrescu a precizat că în perioada următoare va lansa un podcast.

Unde a mai lucrat acesta

Cristi Dumitrescu are o experiență de peste 25 de ani în radio. El a fost realizator la Radio România Tineret în period 1996-2001, realizator la Fun Radio București 2002-2003, RFI România în perioada 2003-2007 și realizator la Radio Totl în perioada 2007-2008.

Cristi Dumitrescu a fost cea mai veche voce de la Digi 24, de unde a lucrat din anul 2011. Până anul trecut, el a fost realizator de emisiuni la Digi FM.