În cadrul unei declarații de presă susținută miercuri de către primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a precizat cu cine va vota duminică, 6 decembrie.

Acesta a spus că va pune ștampila pe Partidul Național Liberal, motivând că PNL are cel mai bun program de guvernare dar și cel mai bun premier.

”„Optiunea mea pentru votul de duminica este PNL. Consider ca un guvern PNL puternic este cea mai buna varianta pe care o are Romania in acest moment. Desi sunt fondatorul USR consider cu toata onestitatea ca PNL este varianta cea mai buna pentru Romania azi.

Nu vrea sa intru intr-o polemica cu USR. PNL are cel mai solid program de guvernare. PNL-ul are cea mai buna varianta de premier, pe Ludovic Orban, este o persoana pe care am cunoscut-o in aceste luni si pot sa spun despre el ca este o persoana de incredere, loiala oamenilor, cu viziune si anvergura, este cineva care vede mizele mari si mai are o calitate, e preocupat de rezolvarea problemelor.”, a spus Nicușor Dan în cadrul declarației de presă.

Cuvinte de laudă pentru PNL

Ulterior, Nicușor Dan a mai spus că PNL a dat dovadă de maturitate sub conducerea lui Ludovic Orban și că este partidul care poate să înfrângă Partidul Social Democrat la alegerile parlamentare.

”PNL-ul sub conducerea lui Ludovic Orban a dovedit ca are maturitatea sa se sacrifice pentru mize mai inalte. PNL-ul are o relatie corecta, deja functionala, cu presedintele Romaniei si cu mine, ca primar al Bucurestiului. PNL-ul este partidul care poate sa bata PSD-ul la alegerile parlamentare, asa cum a facut la alegerile locale”, a declarat Nicușor Dan.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea