Sâmbătă seara, Simona Halep a ales să se relaxeze împreună cu prietenele sale. Jucătoarea de tenis a postat o fotografie în care pare că se distrează pe cinste alături de prietenii ei, semn că a trecut peste momentele grele din ultima perioadă, după divorțul de Toni Iuruc.

Simona Halep a postat o fotografie în care este alături de alte trei prietene. Fetele și-au petrecut timpul în aer liber, fiindcă vremea din București a fost extrem de plăcută.

 

Simona Halep s-a răzgândit după divorț

După ce inițial anunțase că anul acesta nu va mai juca tenis la nivel înalt, Simona Halep a confirmat joi că a acceptat invitația de a participa în luna decembrie, alături de Martina Hingis, la turneul demonstrativ Africa Cares Tennis Challenge, din Africa de Sud.

Evenimentul revine după ce a fost anulat din cauza Covid-19 și este programat pentru 3 și 4 decembrie pe stadionul Wanderers din Joburg. Turneul de două zile va avea la start atât vedete internaționale, cât și jucători locali, în acțiune pentru o cauză caritabilă.

Simona Halep și-a exprimat recunoștința pentru participarea la eveniment.

„Ca jucătoare de tenis, am fost inspirată de mulți jucători și mă motivez mereu să ajung la cel mai înalt nivel, așa că este cu siguranță o onoare să încurajez același lucru prin intermediul acestui eveniment, sensibilizând asupra problemelor legate de violența de gen”, a declarat Halep.

A fost confirmată prezența la eveniment și fostei jucătoare elvețiene Martina Hingis, de 25 de ori campioană de Grand Slam (cinci titluri la simplu, 13 la dublu și șapte la dublu mixt).

Evenimentul are ca scop nu doar promovarea tenisului în Africa de Sud, ci este și un vehicul în lupta împotriva violenței de gen prin campanii și activități premergătoare evenimentului principal.

„Femeile din Africa de Sud au de cinci ori mai multe șanse de a fi ucise ca urmare a violenței domestice. Ca un protest și un apel pentru a pune capăt violenței de gen în Africa de Sud, am considerat oportun să găzduim Africa Cares Tennis Challenge”, a declarat Tendai Rukwava, CEO al TR Brand Communications & Events.