Invitată la “Dosare de presă”, emisiunea moderată de Mirel Curea pe evz.ro, Teo Trandafir a povestit, printre altele, despre perioada în care a lucrat alături de Mircea Badea.

“Mircea e atât de easy living. E uşor să vorbeşti cu el, e uşor să trăieşti cu el. Ne-am format unul pe altul ca piciorul de chinezoaică în pantof. Este de o fidelitate extraordinară”, a mărturisit Teo despre fostul ei partener ei de emisiuni.

Teo şi Mircea se scria într-un cuvânt

“Noi am pornit împreună din radio. Cu Mircea am petrecut o perioadă de coşmar de 4 ani şi jumătate la Tele 7, pentru că ne dădeau 100 de dolari pe lună şi muream, făceam foamea. Eu stăteam şi cu chirie, noroc cu Mircea că mă hrănea el, mă îmbrăca el, mă îngrijea el, mă susţinea.”

“Cât am lucrat împreună, nu am folosit niciodată persoana întâi singular. Vorbeam eu sau vorbea el, era “noi”. La un moment dat, ne-am surprins spunând “noi ne ducem la pipi”. Teo şi Mircea se scria într-un cuvânt. Noi eram doi bărbaţi prinşi într-un război împotriva tuturor”, a povestit Teo, potrivit evz.ro.

Am adormit plângând noapte de noapte fără el

Teo povesteşte şi momentul dificil în care cei doi au plecat împreună la Antena 1, iar de acolo drumurile lor s-au despărţit.

“Eu n-am vrut să plec fără el. N-aş fi făcut-o fără acordul lui niciodată, nu plecam nici să mă omori. Aveam noi discuţii: trebuie să schimbăm ceva, trebuie să facem ceva. Eu nu simţeam nevoia să schimb nimic, eu voiam să fac emisiuni de “zdringhi-zdringhi”, de muzică, de divertisment. El nu mai simţea nevoia asta. Nu ne-am certat niciodată în legătură cu asta, pentru că Mircea e un om extrem de tolerant.

El mi-a zis: du-te tu! Eu i-am spus: fără tine nu plec, nu mă duc, nici nu ştiu ce să fac fără tine! Gândeşte-te ce-a fost pentru mine după opt ani să încep o frază şi să n-o continue idiotul meu. Eu îl aşteptam pe el să înceapă ceva. Şase luni am adormit plângând noapte de noapte fără el. A fost cea mai neagră perioadă din viaţa mea. Viaţa după Mircea a fost… nu se poate reproduce!

El a descris o graniţă după care noi doi urma să o apucăm pe căi cumva separate. Profesional, pentru că personal nu ne-am despărţit niciodată. El urma să schimbe ceva în ţara asta, iar eu am vrut să fac emisiuni cu “zdringhi-zdringhi”, să fac emisiuni cu Carmen de la Sălciua şi să mă râd”, a povestit Teo Trandafir pentru EVZ.TV.