Câștigătoarea acestei categorii a fost Teo Trandafir, care ne face să zâmbim de mai bine de 20 de ani. Buna dispoziție este garantată de celebra prezentatoare în emisiunile sale, din 2013 aceasta prezentând „Teo Show” la Kanal D.

 

 

Teo Trandafir a fost prima care a creat un format de emisiune de divertisment prin care a reușit să îmbine perfect umorul cu lecțiile de viață.

Artistul Damian Draghici a fost cel care a urcat pe scenă pentru a-i înmâna premiul.

„Vreau să-i ofer premiul lui Teo care după părerea mea este doamna televiziunii. Felicitări!”

 

 

Teo Trandafir a mărturisit că a fost fermecată de ce cele spuse mai devreme despre faptul că avem nevoie de entertainment în business și de business în entertainment.

„Buna seara, vă mulțumesc mult. Mi se gâtuie un pic ce este de gâtuit dar toate lucrurile inteligente pe care aveam de gând să le spun, deja s-au rostit. Filip Maria a spus un lucru care m-a fermecat, și anume faptul că avem nevoie de business în entertainment și de entertainment în business. Domnul prim-ministru a spus lucruri pe care aș vrea să le înțeleg mai bine dar o să o fac în scurtă vreme.

Vă mărturisesc că trăiesc un paradox. După ce anii trecuți mi se dădeau premii pentru întreaga activitate, anul acesta văd că sunt eroul anului, lucru pentru care mulțumesc revistei Capital. O să mă stăruiesc, cum se spune peste Prut, să fiu și anul viitor aici, dacă nu cumva mi se va da premiu pentru întreaga activitate.

Vă mulțumesc pentru că-mi zâmbiți, pentru că viața mea se desfășoară într-un zâmbet continuu și așa cum spunea încă unul dintre participanții noștri din această seară, fermecătorul Dragoș Anastasiu, ar trebui să contemplăm împreună peretele care s-a scos. Nu de alta dar Cheloo ca Cheloo dar … Măruță? Avem nevoie de competiție și ei au nevoie de noi până la urmă.”

 

 

„Lucru pentru care îmi aduc aminte să mulțumesc mult echipei Kanal D, casa și familia noastră a tuturor, managementului pentru că m-a susținut în momentul în care întreaga mea activitate dădea să se sfărșească, colegilor care îmi suportă … cel mai bine știu ei ce-mi suportă. Ce rost să vă stric seara? Vă promit că dacă am uitat pe cineva l-am avut în gând. Mulțumesc frumos și n-aș vrea să vă plictisesc, pentru că vorba aia, seara e lungă.”

Gala Premiilor Capital Eroii Anului 2019 a fost organizată cu ajutorul partenerilor: Fondul de Garantare și Creditare IFN, Tera Steel, International Alexander, Grampet Group, Arsene, Diaconescu & Asociații, Alpha Bank, Tinmar Energy, Garanti Bank, Alexandrion Group, Romgaz, Fair Value Consulting, Face Convention Center, Zarea, Aura Natural Gold Water, Floraria Magnolia, Iiana, Sir Ludovic, Roserry.