Evenimentul s-a bucurat de participarea a numeroase personalități ale lumii politice, din lumea afacerilor, vedete de televiziune, influenceri și artiști. Mai mult, la Gala Premiilor Capital a participat premierul României, Ludovic Orban și miniștri din noul cabinet.

Într-o atmosferă ce a fost completată și de un moment artistic susținut de celebrul Damian Drăghici și trupa sa, în cadrul evenimentului a fost lansat și cel mai așteptat anuar, Capital TOP 300 Cei mai Bogați Români, ediția 2019, ce va fi disponibil la chioșcuri și online pe www.agoramag.ro, de astăzi, 5 decembrie.

În cadrul Galei au fost acordate trofee și diplome de excelență oamenilor care prin viziune, determinare, perseverență si performanţă au reușit să se facă remarcați în România, indiferent dacă domeniul lor de activitate este unul economic, sportiv sau chiar medical.

Primul premiu al serii a fost acordat către premierul României, Ludovic Orban, căruia i-a revenit titlul de ”Politicianul Anului”.

Anul 2019 a fost unul de excepție pentru celebrul jurnalist, Victor Ciutacu, căruia i-a fost acordat ”Premiul special pentru excelență în jurnalism”.

Fostul sportiv de performanță, George Baltă, a fost desemnat ca fiind eroul numărul 1 al celor 5 milioane de cititori capital.ro și a primit premiul ”Omul Anului”.

Medicul gastroenterolog de renume mondial, Andrei Haidar, a câștigat premiul categoriei ”Seniorii geniali ai României- Omul care a făcut istorie” iar ”Liderul generației de mâine” a fost desemnat tânărul antreprenor, Sebastian Dobrincu.

O adevărată sursă de inspirație pentru tinerii care visează să învețe antreprenoriat, Dragoș Anastasiu a câștigat premiul ”Liderul anului in business” iar la categoria Influenceri, premiul ”Campion absolut în online” a fost câștigat de vloggerul Selly.

Premiul pentru „Performanță în management de top” i-a revenit lui Filip Maria, CEO-ul companiei HaHaHa Production și fratele celebrului artist Smiley, de asemenea prezent la eveniment.

Titulatura de ”Vedeta Anului” a fost câștigată de către îndrăgita vedetă de televiziune Kanald D și prezentatoare a emisiunii Teo Show, Teo Trandafir.

Premiul ”Ambasadorul Anului” a fost acordat Excelenței Sale, dl David Saranga, ambasadorul Israelului în România, diplomatul care s-a remarcat cel mai mult în acest an prin acțiunile sale.

 ”Sportivul anului- Eroul sportului românesc” a fost câștigat de legenda gimnasticii românești, Marian Drăgulescu.

Categoria ”Campionul anului în antreprenoriat”, ”Premiul pentru dezvoltare și strategie” a fost înmânat dlui Gruia Stoica, președinte Grampet Group.

Adrian Cuculis, avocat fondator și coordonator al firmei de avocați Cuculis și Asociații, a câștigat titlul de ”Avocatul Anului” iar Ștefan Lucian, fondatorul Global Records și Global Influencers, care reunește zeci de artiști și influenceri celebri sub platforma Global Talent United, premiul pentru ”Inovatorul Anului”.

Celebrul serial de comedie, Las Fierbinți, difuzat de Pro TV, a câștigat premiul pentru ”Cel mai bun proiect TV al anului” iar îndrăgitele personaje ”Gianina” (actrița Anca Dumitra) și ”Dalida” (actrița Ecaterina Ladin) au urcat pe scena Premiilor Capital pentru a ridica distincția în numele întregii echipe.

Renumita jurnalistă și coordonatoare a Fundației Mereu Aproape, Sandra Stoicescu a ridicat premiul pentru „Implicare Socială”.

Premiul special pentru „Omul care și-a dedicat viața medicinei” a fost decernat domnului Prof Doctor Gheorghe Burnei, iar ”Premiul special pentru excelenţă în afaceri” i-a fost acordat domnului Nicolae Dumitru, propietar Niro Group.

Gala Premiilor Capital Eroii Anului 2019 a fost organizată cu ajutorul partenerilor: Fondul de Garantare și Creditare IFN, Tera Steel, International Alexander, Grampet Group, Arsene, Diaconescu & Asociații, Alpha Bank, Tinmar Energy, Garanti Bank, Alexandrion Group, Romgaz, Fair Value Consulting, Face Convention Center, Zarea, Aura Natural Gold Water, Floraria Magnolia, Iiana, Sir Ludovic, Roserry.