Dosarul insolvenței Realitatea Media a fost deschis în septembrie 2011, fiind repartizat judecătoarei Mariana Moncea. De altfel, tocmai din acest motiv, ea a fost suspendată timp de 6 luni din magistratură. Mai mult, aceasta ar fi vizată și de procurorii DNA pentru că ar fi favorizat conducerea Realitatea.

CITEȘTE ȘI  Mesajul de la ANAF pentru Lia Olguța Vasilescu. Ce se întâmplă cu banii de la nuntă

“Domnul Dragnea și cei din statul paralel, respectiv Coldea, și-au văzut visul cu ochii. Au reușit, înaintea campaniei electorale, în ceastă seară, să obțină o decizie la cererea ANAF-ului, definitvă și irevocabilă, de intrare în faliment a Realității Media. Adică ceea ce ni s-a tot promis în guvernarea dragnea și în guvernarea Ponta, practic acum aparatul din jurul lui Dragnea, care îl include și pe Coldea, a reușit să obțină această decizie în instanță, care este neașteptată pentru noi”, a declarat Gușă.

Gusă a mai spus că s-a încercat preluarea brandului Realitatea de la OSIM, iar conturile au fost blocate de mai multe ori.

CITEȘTE ȘI Total neașteptat! Ce facultate a urmat Cătălin Măruță și cum a ajuns în televiziune. Detalii incredibile din tinerețea lui

“Realitatea TV a rămas singura televiziune independentă, după ce și Digi a îngenuncheat.Nu era nevoie de Realitatea TV în campania electorală și, în condițiile înc are statul român este atât de slab au existat o sumă de excese în ultima perioadă, pe o parte a am reușit să le dejucăm.Presiunea politică a fost prea mare.În ultimele trei săptămâni ni s-au blocat conturile de mai multe ori pentru a nu pute aplăti nici utilitățile, nici salarii.S-a încercat preluarea ilegală a brand-ului Realitatea de la OSIM.Acum trei săptămâni era să pierdem sediul, deși chiria era plătită la zi.Pentru că am reușit să rezistăm, azi a venit această lovitură de baros.Aveam un plan de reorganizare.Avem o altă licență de satelit, care este Realitatea PLUS”, a mai spus Gușă.