„Când am venit în București, stăteam într-un cămin de nefamiliști, undeva la Vitan, la Bobocica, un cămin unde mai stăteam cu un prieten în cameră. Îmi aduc aminte canapeaua, care era, de fapt, patul nostru. Era din metal, cu o saltea peste! Asta era canapeaua din căminul de nefamiliști. Cred că la 20 de ani nu te doare absolut nimic și atunci când îți dorești ceva, nu cred că mai contează absolut nimic. Voiam foarte tare să fiu în București și cred că asta a contat foarte mult”, a povestit prezentatorul TV, citat de Cancan.ro.

În momentul în care a intrat în televiziune și a primit primul salariu, Măruță s-a mutat într-o garsonieră în aceeași zonă. Această locuință a fost sursa lui de inspirație pentru prima emisiune TV pe care a prezentat-o.

S-a aflat! Ce salariu câștigă Mircea Badea la Antena 3. Suma este uriașă

„Tonomatul DP2”. „Am stat destul de mult timp în garsoniera aia și a fost, cred, unul dintre locurile unde m-am simțit extraordinar. O poveste foarte interesantă: atunci când mi-am renovat garsoniera, țin minte că au fost nopți în care pur și simplu voiam să dorm acolo și să fiu acolo. Cu toate că aveam în geam folie, pentru că încă nu veniseră geamurile. Dormeam pe o saltea, pentru că era casa mea, era locul meu, și-mi plăcea foarte tare”, a mai spus Măruță.

Sorin Ovidiu Vîntu a rupt tăcerea! Atac dur la adresa lui Liviu Dragnea şi Traian Băsescu

Cătălin Măruță a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”. În aceeași perioadă, s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. După ce a dat anumite probe, acesta a ajuns în Televiziunea Română, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.