Claudiu Manda a luat un împrumut de 150.000 de euro pentru a achiziționa o casă unde va locui fericitul cuplu. Lia Olguța Vasilescu a declarat că din banii obținuți de pe nuntă își vor permite să achite acest împrumut.

“O să trecem în declarația de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF și le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiți la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

CITEȘTE ȘI Instanța a decis! Toți șoferii sunt vizați. Ce prevede Codul Penal

Atât Olguța Vasilescu, cât și Claudiu Manda au mai fost căsătoriți și fiecare are câte un copil din căsătoria anterioară. În 2015 Claudiu Manda a divorţat de Andreea, medic stomatolog. Lia Olguţa Vasilescu a fost căsătorită cu Ovidiu Răzvan Wlassopol, membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

”Eu l-am cunoscut în anul 2000, când eram jurnalistă și i-am luat un interviu. El era cel mai tânăr consilier local și am rămas într-o relație de prietenie. După ce am divorțat, relația noastră a evoluat. Nu mai avem niciun secret unul față de altul, ne cunoaștem foarte bine. Noi ne iubim foarte mult”, a mai spus Olguța Vasilescu.

CITEȘTE ȘI  Țara care se pregătește să elimine vizele. Este una dintre marile puteri economice ale lumii