Sportiva a fost dată de gol chiar de tatăl ei, doar cu doar o zi înaintea cununiei. Acesta a vorbit despre eveniment, dar şi despre naşii Simonei şi ai lui Toni Iuruc. Nu va fi o nuntă, spune Stere Halep, care a dat toate detaliile evenimentului.

Emoții mari în familia Simonei Halep

Stere Halep e emoţionat nevoie mare înaintea fericitului eveniment. Simona Halep se căsătoreşte cu Toni Iuruc, iar evenimentul este pus la punct în cele mai mici detalii. Tatăl Simonei pare să se ocupe de ultimele amănunte organizatorice.

”Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, a dezvăluit Stere Halep pentru Fanatik.

Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă”

Stere Halep a vorbit despre evenimentul care va avea loc mâine, 15 septembrie, atunci când Simona Halep și Toni Iuruc se vor cununa civil.

Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, a mai spus Stere Halep.

Dezvăluiri despre naşii Simonei Halep

De asemenea, acesta spune că este foarte încântat de alegerea nașilor făcută de Simona Halep și de Toni Iuruc.

”I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a mai spus Stere Halep.

Vor face cununia civilă la Primărie, apoi în club

Acesta a continuat seria dezvăluirilor.

”Vor face cununia civilă la Primărie, la Casa de Căsătorii. Apoi mergem la petrecere, așa cum a fost organizat evenimentul”, a mai precizat Stere Halep.

Cuplul și invitații vor merge la petrecerea care va avea loc la malul mării, într-unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia, deținut chiar de nașul cuplului Simona și Toni, Dani Caramihai.