Se apropie cel mai mare eveniment monden al anului. Lumea bună va participa la petrecerea care va avea loc într-unul dintre cele mai selecte localuri din Constanța. Detaliile au fost stabilite, iar petrecerea va fi găzduită de clubul Fratelli, imediat după cununia civilă, potrivit Prosport.

”Cea mai tare cununie civilă organizată până acum în Constanța”

“Sunt convins că în data de 15 septembrie multe lume din oraș va dori să o vadă pe Simona Halep la Starea Civilă, apoi va fi petrecere mare la Fratelli. Va veni toată lumea bună a Constanței și nu numai”, a dezvăluit un apropiat al familiei Halep.

Până atunci, cei implicați se asigură ca totul să fie perfect pentru marele eveniment. “De departe va fi cea mai tare cununie civilă organizată până acum în Constanța. Veți vedea”, a mai declarat aceeași sursă.

”Vor veni doar rudele și familia”

De asemenea, tatăl Simonei Halep a oferit câteva detalii despre cunuia civilă.

“Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep.

Iubitul Simonei Halep, milionarul machedon

Toni Iuruc este un milionar machedon, care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme. În 2002, în colaborare cu alți trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008. De altfel, firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii.