TAROM a anunţat într-un comunicat că echipamentul sportiv de iarnă este constituit dintr-o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe/pasager sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari/pasager. 

Facilitatea este oferită pasagerilor care călătoresc pe rute operate direct sau via Bucureşti între România (Bucureşti şi destinaţii interne operate de TAROM cu aeronavele Boeing şi Airbus) şi următoarele destinaţii externe: Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Bologna, Bruxelles, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Larnaca, Londra (aeroporturile Heathrow sau Luton), Madrid, Munchen, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Torino, Valencia şi Viena. 

"Oferta este valabilă şi pentru zborurile spre România care au originea în oraşele menţionate mai sus. Facilitatea este oferită doar pentru zborurile operate de TAROM cu aeronavele Boeing şi Airbus şi nu se aplică pe zboruri operate cu aeronave ATR", precizează operatorul aerian naţional. 

Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion. 

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Din iunie 2010 este membră a Alianţei SkyTeam, din 1993 membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) iar din 2000 este membră a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA). 

TAROM se pregătește să desființeze direcția juridică pentru a face loc firmelor de avocatură.

Conducerea TAROM și Consiliul de Administrație au demarat o licitație pentru servicii juridice de asistență, avizare și consultanță cu privire la activitățile curente, o pâine bună de mâncat întotdeauna de către firmele furnizoare de servicii juridice de specialitate.

Anunțul de licitație pentru serviciile juridice de asistență, avizare și consultanță cu privire la activitățile curente a fost publicat pe data de 7 octombrie, durata contractului este de 12 luni. Firma de avocatură care va câștiga licitația nu are voie să subcontracteze serviciile de asistență, avizare și consultanță cu privire la activitățile curente ale companiei TAROM.

AGERPRES