Survivor 2022 începe! Astăzi este premiera show-ului. De la ce oră revine aventura?

Cei 12 FAIMOȘI care pornesc la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

În această seară, cei 24 de concurenți vor sărbători sosirea în Republica Dominicană, însă bucuria lor va fi oprită rapid de către Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. ”Faimoși, Războinici, distracția s-a încheiat! Nu mai e timp pentru petrecere!”. De la confort la căldura aridă de pe traseu. Așa vor resimți concurenții începutul competiției, conform unui comunicat.

Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil

Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu lacrimi în ochi, cu speranța în suflet că vor aduce punct și cu o dorință incredibilă de reușită. Așa pornesc cei 24 în cea mai tare provocare a vieții lor!

Aventura se întoarce! Mai MARE, mai GREA, mai PUTERNICĂ! De trei ori pe săptămână: în fiecare duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm curând!

În plus, imediat după finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni, câștigătorul sezonului trecut le aduce celor de acasă Survivor: Extrashow!

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV și VOYO, prima ediție a celui mai puternic sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!

Când poate fi vizualizat Survivor: Extrashow ?

„Survivor: Extrashow”, show-ul prezentat de Zannidache, va putea fi vizualizat în fiecare seară de duminică, luni și marți. Acesta va fi cu ochii pe cei 24 de concurenți, Faimoșii și Războincii, care au acceptat să lupte pentru marele premiu de 100.000 de euro.

„Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, a spus Zanni, prezentatorul „Survivor: Extrashow”.