Zanni a dat o nouă lovitură: Câștigătorul Survivor va avea propria emisiune! Când va putea fi văzut show-ul?

„Survivor: Extrashow”, show-ul prezentat de Zannidache, va putea fi vizualizat în fiecare seară de duminică, luni și marți. Acesta va fi cu ochii pe cei 24 de concurenți, Faimoșii și Războincii, care au acceptat să lupte pentru marele premiu de 100.000 de euro.

„Call-uri video live cu domnul Dan… extra invitați care vor diseca cele mai tari faze… extra informații din culise… Mă găsiți aici în fiecare seară de Survivor. Hai să descătușăm împreună aventura!”, a spus Zanni, prezentatorul „Survivor: Extrashow”.

Câți bani primește prezentatorul Survivor?

Amintim că Daniel Pavel a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță ce a fost transmis pe VOYO. Prezentatorul „Survivor România” a fost întrebat dacă are un salariu mai bun acum, la Pro TV, comparativ cu cel pe care îl primea de la Kanal D.

„Am auzit niște chestii frumoase apropo de salariile de la PRO. Este un salariu super-satisfăcător. Eu rămân ce am fost, un romantic”, a fost răspunsul dat de Pavel, în podcastul lui Cătălin Măruță.

„Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu. 24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos, pe atât de tensionat.

Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 de euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi! Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem curând, doar pe PRO TV”, a spus prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, cu câteva săptămâni în urmă.

Premiera „Survivor România” 2022 va avea loc duminică, 16 ianuarie, de la ora 20.00. Concursul va fi difuzat luni și marți, de la ora 20.30, pe Pro TV.