Viviana Sposub, făcută cu ou și cu oțet! Telespectatorii au rămas mască: Nu știi ce porți!

Criticul de modă Maurice Munteanu a reacționat după ce a văzut că Viviana Sposub nu a știut, pe moment, să spună cum îl cheamă pe designerul care a realizat ținuta pe care o purta.

„Ce designer, dragă? Spune-i numele! E un designer român, trebuie să îi încurajăm! Să știe și lumea de existența lor. Eu aș aprecia ca în momentul când purtați ceva, să știți cine le-a făcut. Dacă măcar ținutele pe care nu le faceți voi – și este evident că nu le faceți voi – măcar să știți ce purtați, măcar atât”, a reproșat Maurice Munteanu Vivianei, în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Imediat după ce a auzit comentariul criticului de modă, Viviana Sposub a venit imediat cu o replică: „Ştiu ce port, că lui îi voi vira banii la finalul emisiunii.”

„Nu ştii cum îl cheamă, deci nu ştii ce porţi”, a mai spus Murice Munteanu. Din fericire, situația a fost detensionată de Raluca Badulescu, care a lămurit misterul.

„Pif Stefano îl cheamă”, a spus Raluca Bădulescu, spunând și că a fost impresionată de ținuta respectivă.

„În sezonul trecut au fost mai multe concurente care au purtat piese, insa niciuna nu a facut styling-ul pe care l-ai facut tu. Nu zic ca celelalte nu au facut styling-uri bune, insa tu ai facut ceva diferit de ce s-a facut cu piesele acestui designer”, a mai spus Raluca Bădulescu.

Cine este Viviana Sposub

Viviana Sposub este născută la Botoșani, acolo unde a absolvit Liceul de Artă “Ștefan Luchian” și a urmat apoi cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Sposub s-a îndreptat către lumea televiziunii, urmând această carieră și prezentând emisiuni îndrăgite de publicul din România. Ea este pasionată și de muzică, tânăra concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” urmând cursuri de piano și canto timp de 12 ani. Pe lângă postura de prezentator TV, Viviana este cunoscută telespectatorilor și din postura de concurentă a unui reality show de succes, de la Pro TV.

Pe lângă cochetările pe care le-a avut cu televiziunea, Viviana Sposub este vlogger, iar canalul său de Youtube este urmărit de mii de persoane. Totodată, ea este și iubita lui George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, care în urmă cu ceva timp avea doar cuvinte de laudă la adresa acesteia. El declara că noua concurentă de la Kanal D îl susține din toate punctele de vedere.

“O iubesc enorm. Timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere. Un partener cu care să împărtășești fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110″, declara iubitul Vivianei Sposub despre aceasta.