Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de ceva vreme, de când cei doi au participat la emisiunea „Ferma”. Participantă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub, i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a dezvăluit că, de fapt, este însărcinată.

Marele anunț făcut în emisiunea de la Kanal D a venit în urma unui dialog dintre Viviana Sposub și Ilinca Vandici. A fost greu de crezut pentru toți cei prezenți, dovadă că au întrebat-o încă o dată pentru a nu exista dubii.

Viviana Sposub nu a lăsat loc de interpretări și totul poate fi urmărit în ediția de miercuri, 15 decembrie, a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Ilinca Vandici: „Eşti însărcinată?”

Viviana Sposub: „Da!”

Ilinca Vandici: „Felicitări, Viviana!”

Viviana Sposub: „Mulţumesc!”

Sarcina reală sau nu?

Chiar și așa, este posibil ca sarcina să nu fie reală, ci doar o poveste construită pentru emisiune. Concurentele care participă și prezintă ținutele lor creează și o poveste pe măsură, așa că totul este posibil în acest caz.

Chiar și George Burcea a postat recent pe conturile sale de socializare un anunț prin care a dat de înțeles că iubita sa, Viviana Sposub ar fi însărcinată și că așteaptă un copil cât de curând. Actorul a postat o imagine cu un nou-născut, iar mesajul a fost: „Vine!”, însoțit de o melodie intitulată „Momente magice”.

Cu toate acestea, s-a dovedit că mesajul actorului era de fapt o manieră de a-și promova viitorul său film, copilul fiind de fapt pelicula propriu zisă, care se filmase în Irlanda.

În urmă cu ceva vreme, Viviana mărturisea că, atât ea cât și George își doresc un copil și lumea se poate aștepta oricând la surprize din partea lor.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”, spunea Viviana pentru viva.ro.