Anumiți angajați vor beneficia de prime din partea angajatorilor cu ocazia Paștelui, potrivit unui sondaj realizat de BestJobs. Jumătate ( 55%) dintre angajatori spun că valoarea primei va fi de până la 150 de lei.

De asemenea, în aproximativ 30% din cazuri, valoarea primelor va ajunge chiar și până la 200 de lei, iar pentru restul de 30% va depăși chiar și 200 de lei. Un procent mare de angajatori, de aproape o tremie, nu va acorda niciun beneficiu angajaților, iar 12,4% nu au luat încă o decizie.

Dintre angajatorii care își vor răsplăti angajații, aproape 40% spun că vor acorda prime în bani, iar 34% vor da tichete cadou. Cei care vor acorda pachete cu produse specific sau zile libere suplimentare sunt puțini.

Puțini sunt cei care își permit să mărească valoare primelor ce vor fi acordate anul acesta. Două treimi dintre aceștia spun că vor acorda prime de Paște în valoare similară cu cea de anul trecut, 16% afirmă că vor fi cu 5-10% mai mari, iar circa 11,8% au declarant că valoarea beneficiilor va fi cu 20-25% mai mare comparative cu anul 2018.