Suferință fără margini pentru Robert Turcescu. Mama sa s-a stins din viață

În cursul zilei de vineri, jurnalistul Robert Turcescu a postat pe  pagina sa de Facebook un mesaj la care nimeni nu se aștepta. Acesta a anunțat un eveniment tragic, și anume trecerea în neființă a mamei sale.

Jurnalistul spune că persoana care i-a dat viață a trecut în ultima lună printr-o ”grea și nemeritată suferință”. Robert Turcescu a avut numai cuvinte frumoase la adresa acesteia, spunând, de mai multe ori, că aceasta a fost ”cea mai bună Mamă din lume”.

”După o lungă, grea și nemeritată suferință, Mama mea, Maria, cea mai bună Mamă din lume, s-a dus astăzi în brațele Tatălui Ceresc. Dumnezeu să o odihnească și să o așeze în rând cu drepții, că nu e om care să o fi cunoscut și care să nu poată mărturisi despre bunătatea, generozitatea și frumusețea sufletului ei.”, scrie Robert Turcescu pe pagina de socializare.

Unde va fi înmormântată aceasta

În același mesaj, Robert Turcescu a anunțat că trupul neînsuflețit al mamei sale va fi depus sâmbătă seara la capela cimitirului din satul Valea Mare din județul Argeș.

Jurnalistul a mai notat că înmormântarea va avea loc duminică, în jurul orei 12:00, după Sfânta Liturghie.

”Îi vom depune mâine seară trupul neînsuflețit la capela cimitirului din satul Valea Mare, Ștefănești, Argeș, iar înmormântarea va fi duminică, la prânz, în jurul orelor 12.00, după Sfânta Liturghie. Rămas bun, iubită Mamă, cea mai bună Mamă din lume…”, a mai notat jurnalistul.

”Noi, colegii săi de la Evenimentul zilei și Capital suntem alături de ei”

”Colegul nostru, Robert Turcescu trece printr-o grea suferință. Mama sa a plecat din această lume, după ce medicii au făcut tot posibilul să o salveze.

Întotdeauna cuvintele sunt sărace în fața unei asemenea dureri cum este cea a pierderii ființei celei mai dragi, care ți-a dat viață, te-a vegheat mereu să-ți fie bine, ți-a fost primul și cel mai apropiat confident. Cu mama și lângă mamă orice copil s-a simțit mereu în siguranță, e sufletul care-i transmite putere din puterea sa, indiferent de vârstă.

Robert și sora lui sunt devastați în aceste momente, ochii și inimile le plâng, dar fac eforturi să pregătească totul creștinește pentru Marea Plecare a doamnei Maria Turcescu. Noi, colegii săi de la Evenimentul zilei și Capital suntem alături de ei și exprimăm condoleanțele pentru despărțirea lor de iubita mamă”, notează Simona Ionescu.

Sute de mesaje de condoleanțe

Cei care îi urmăresc activitatea în mediul online au reacționat imediat și i-au lăsat jurnalistului sute de mesaje de condoleanțe.

”Condoleanțe familie îndurerate.  Sufletul ei să găsească odihnă veșnică în gradina Domnului./Dumnezeu să o primească și să dea puterea de a accepta cât mai repede despărțirea cu gândul că aceasta este vremelnica! Condoleanțe!/Sincere condoleanțe și putere sa treci peste durerea pierderii mamei…Dumnezeu sa o odihnească în pace!/ Mama ta a fost un om extraordinar, îmi pare tare rău. Condoleanțe.”, sunt doar o parte din mesajele pe care jurnalistul le-a primit.