PNL încă negociază pentru votarea moţiunii de cenzură. Liberalii spun că au adunat deja 237 de semnături, suficiente pentru a răsturna Guvernul Dăncilă.

Ludovic Orban susține că liberalii vor depune marți moțiunea de cenzură și se așteaptă ca în aceeași zi aceasta să fie citită în plenul Parlamentului. Orban a explicat că se așteaptă la șicane din partea PSD, dar că liberalii sunt pregătiți să meargă mai departe pentru răsturnarea guvernului.

De partea cealaltă, Viorica Dăncilă dă asigurări că demersul Opoziției nu are nicio şansă. Pentru a trece moțiunea de cenzură, partidele de opoziţie au nevoie de 233 de voturi.

”N-am nicio temere. Consider că cineva în momentul în care a semnat înseamnă că a decis să voteze moțiunea de cenzură. Veți afla numărul total de semnături când o vom depune. Suntem încă în discuții și negocieri până la ora depunerii moțiunii. Continăm că ne consultăm cu partenerii și vom lua decizia care să ne dea șansa maximă ca să putem să dezbatem și să votăm moțiunea într-o zi normală de lucru”, a spus Ludovic Orban, marți, la Palatul Parlamentului, anunță Antena 3.