Starea de sănătate e lui Celine Dion s-a înrăutățit: Ce se întâmplă cu ea este trist. Sora sa a dezvăluit cum se simte artista

Celine Dion anunțase pe pagina sa de Instagram că este nevoită să anuleze concertele din următoarea perioadă din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. Artista spunea că a lucrat extrem de mult pentru ca evenimentele să fie perfecte, însă este nevoie să se concentreze pe starea sa de sănătate.

„Am inima frântă pentru asta. Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni şi, faptul că nu putem să deschidem concertele în luna noiembrie, mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru nou-nouţ de ultimă generaţie şi este absolut frumos.

Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc şi îmi pare deosebit de rău că i-am dezamăgit pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas. Acum trebuie să mă concentrez pe îmbunătăţirea stării de sănătate, vreau să depăşesc totul cât mai curând posibil”, a fost mesajul artistei.

Tot atunci Celine Dion declarase că suferă de spasme musculare grave și persistente. Acesta fiind localizate la nivelul picioarelor și gambelor.

Sora acesteia a spus cum se mai simte artista

Sora artistei, Claudette Dion a spus că ceea ce i se întâmplă artistei este trist, dar nu este grav. Aceasta a mai spus că Celine Dion este bine dispusă și că este înconjurată de familie.

„Ce se întâmplă cu ea este trist. Dar nu este grav, altfel mi-ar fi spus. Celine are mereu încredere în mine și îmi cere sfaturi când ceva nu este în regulă. Este bine dispusă şi este înconjurată de familia noastră”, a spus Claudette conform hellomagazine.com.

O altă rudă de-a artistei a spus că aceasta nu se mai poate ridica din pat, fiind foarte slăbită. În plus, artista a pierdut mult în greutate.

„Nu mai poate să se ridice din pat, să se mişte sau să meargă. Suferă de dureri la gambe şi la picioare, care o paralizează. Este foarte slăbită şi a pierdut mult în greutate.

O boală care ar putea necesita o convalescenţă îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut”, a spus o apropiată a cântăreței pentru publicația „Here”.