Celine Dion are probleme grave de sănătate! Artista a anulat mai multe concerte. Cu ce simptome se luptă vedeta

Artista în vârstă de 53 de ani a anunțat că evenimentul programat în Las Vegas va fi anulat din cauza unor probleme de sănătate. Celine Dion a mai spus că evenimentele programate pentru perioada 5 – 21 noiembrie și pentru perioada 19 ianuarie – 5 februarie vor fi și ele anulate.

În declarația oficială cu privire la motivul pentru care nu va mai concerta pentru o perioadă, reprezentanții acesteia spun că artista canadiană s-a confruntat cu spasme musculare severe și persistente care o împiedică să cânte. Cu toate că echipa medicală continuă să o trateze, repezentanții artistei spun că simptomele pe care le întâmpină zilnic îi interzic participarea la repetițiile pentru spectacol.

Celine Dion, devastată de anularea concertelor

Vedeta a vorbit și ea despre evenimentele anulate și spune că este foarte tristă din cauză că a fost nevoită să ia această decizie. Aceasta își cere scuze fanilor și celor care au lucrat non-stop pentru ca spectacolul să fie posibil, însă subliniază că trebuie să se concentreze pe starea sa de sănătate pentru a trece peste aceste probleme și a reveni cât mai curând pe scenă.

„Am inima zdrobită. Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni, iar faptul că nu poate fi văzut în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte.

Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou teatru de ultimă generaţie. Mă simt atât de rău că i-am  dezamăgit şi îmi pare rău pentru pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas.

Acum, trebuie să mă concentrez pe sănătate, vreau să trec prin asta cât de repede pot.”, a fost mesajul artistei.