Viorel Lis are mari probleme de sănătate! Vedeta spus tot: Trebuie să mă ajute Oana

Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate de mai mult timp, însă în ultima perioadă acestea au devenit mai grave. Vedeta spune că nu mai poate să meargă și că amețește. Viorel Lis a mai spus că are probleme cu pareza și că are nevoie de ajutorul Oanei pentru a se putea deplasa.

”Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, amețesc, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana. Ajung și la baie foarte greu, nu mai pot să fac aproape nimic, trebuie sa ma țin de toți pereții, mi-e foarte greu. Am căzut de vreo trei ori la scara de la intrare”, a spus Viorel Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Viorel Lis este fericit că este împreună cu Oana Lis

Fostul primar i-a mulțumit Oanei că este împreună cu el, deoarece nu știe cum s-ar fi descurcat fără ajutorul acesteia. În plus, vedeta a spus că iese afară o dată pe săptămână, atunci când Oana Lis îl scoate afară.

În primăvara acestui an, Oana Lis declara că este îngrijorată cu privire la sănătate soțului ei. În vârstă de 77 de ani, Viorel Lis se confruntă cu multiple afecțiuni care trebuie investigate. Fostul primar al Capitalei ar trebui să se supună unei intervenții chirurgicale, însă Oana spune că acesta refuză categoric. Din cauza pandemiei de coronavirus, Viorel Lis este sceptic în a-și trata problemele de sănătate acum în spital. El spune că îi este frică să fie internat, pentru că nu ar mai ieși viu de acolo.

Fostul primar al Bucureștiului are o semipareză care îl pune în dificultate atunci când se deplasează prin casă, iar pe lângă asta ar trebui să se opereze. Acesta suferă și de diabet, fiindu-i afectați nervii, fapt pentru care au apărut problemele locomotorii.

”Mă descurc. De la 1 la 10 să zic că sunt pe la 7 ca stare de bine, cum să și fii în perioada asta? Nevoia te învață să te descurci. Mai am și prieteni care vin la noi. Nu e ceva atât de grav. Diabeticii au probleme mereu. Unii cu circulația periferică. Efectele după un anumit timp pot fi de două feluri: ulcerații sau afectarea nervilor. Lui Viorel îi sunt afectați nervii”, a declarat Oana la momentul respectiv.