Soțul ministrului Sănătății, angajat la Spitalul municipial din Oradea. Toate probele au avut loc într-o zi

Bihornews.ro informează că soțul ministrului Sănătății, Ioana Mihăilă, s-a angajat la un spital de stat, mai precis la Spitalul municipal din Oradea. Potrivit surselor publicației anterior citate, soțul ministrului Sănătății, Marius Călin Mihăilă, a încercat săptămâna trecută să se angajeze la Spitalul muncipal din Oradea pentru a deveni medic radiolog.

Sursele spun că joia trecută, soțul Ioanei Mihăilă nu a avut succes. Cu toate acestea, soțul ministrului a încercat să se angajeze din nou și de această dată a câștigat concursul. Amintim că de această dată, soțul ministrului Sănătății a fost singurul candidat.

Mai mult decât atât, sursa anterior citată precizează că Marius Călin Mihăilă a susținut de cinci ori acest concurs, însă a picat.

Ioana Mihăilă se plătea cu salariul minim pe economie

În luna aprilie 2021 ieșea la iveală faptul că ministrul Sănătății se plătea la propria clinică cu un salariu minim pe economie. Concret, aceasta primea pe an suma de 14.400 de lei de la clinica privată pe care o deține.

Mai mult decât atât, din declarația de avere reieșea că aceasta își mai dădea și dividende în valoare de 137.000 de lei pe an.

În perioada cât a fost secretar de stat pe vremea când Vlad Voiculescu era ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă primea de la stat suma de 16.000 de lei pe lună. În funcția de ministru al Sănătății, aceasta a primit suma de aproape 22.000 de lei pe lună, arată sursa anterior citată.

Sursă foto: INQUAM Photos, Octav Ganea