Smiley a lansat o piesă dedicată fiicei lui. Versurile și muzica sunt compuse chiar de el, alături de Dorian Micu.

”Momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic”, și-a explicat Smiley gestul.

Smiley a lansat o piesă dedicată fiicei lui. A colaborat cu Dorian Micu

Cântăreţul Smiley a lansat vineri piesa ”Până la tine”, dedicată fiicei lui născute în urmă cu trei zile.

”Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci.

De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat”, a declarat Dorian, care semnează regia clipului ”Până la tine” alături de Nicu Drăgan, ca editor şi director de imagine, potrivit news.ro.

Melodia ”Până la tine” este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica şi versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu.

”Fetiţa noastră este sănătoasă”

Smiley (37 de ani) şi Gina Pistol (40 de ani) au devenit părinţi pe 9 martie, când prezentatoarea de la Antena 1 a născut o fetiță.

”Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: Am devenit părinţi!. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastră este sănătoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă”, a transmis Smiley printr-un mesaj pe Facebook.

Gina Pistol a născut într-un spital privat din Capitală.

Artistul a publicat şi un video, pe canalul său de YouTube, cu imagini de dinaintea naşterii.

”Găsiţi mai jos imagini cu noi şi emoţiile noastre de dinainte de a fi trei. Sunt aşa cum le-am trăit şi cum au năvălit peste noi.

Vi le arătăm că unor prieteni buni. Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a mai spus Smiley.