Artiștii Cabron, Smiley și Puya marchează 20 de ani de prietenie și de drum comun în industria muzicală cu o lansare istorică. Cei doi lansează „Departe de apus”, o piesă-manifest.

Melodia e dedicată tuturor celor care țintesc sus și nu renunță la visul lor înalt, indiferent de obstacole, prejudecăți și limitări.

„Departe de apus” are un puternic mesaj motivațional

Cu un puternic mesaj motivațional, „Departe de apus” aduce, pe lângă scânteia de care are nevoie fiecare om pentru a merge mai departe pe drumul său în ciuda piedicilor, și povestea de film și de succes al lui Edwin Petrea.

E vorba de „Il Fenomeno” din artele marțiale, așa cum îl descrie antrenorul său Dorel Simion, considerat puștiul minune al sportului românesc.

Născut la Ploiești, la doar 15 ani este campion la 6 sporturi de contact, câștigă toate concursurile de Kickboxing, Box, Lupte Libere, Kempo, Sport BJJ și MMA. El are deja în portofoliu câteva sute de medalii și cupe naționale și internaționale.

 „Mă tot uitam cum toată lumea face colaborări și că toate, culmea, sunt colaborările anului. Așa că „m-am enervat” și am adus pe piesă doi dintre cei mai buni tovarăși de-ai mei de-o viață, Smiley și Puya, pentru a face chiar colaborarea anului, sau, de ce nu, chiar a ultimilor ani.

Piesa „Departe de Apus” are un mesaj puternic motivațional, fiind fix ce ai nevoie să auzi când ești căzut la pământ, iar oamenii din jurul tau nu te încurajează pentru a merge mai departe spre visul tau. Cred că fiecare dintre noi trebuie să știe că un vis trebuie urmat până la capăt, indiferent de obstacolele pe care le întâlnești, pentru că până la urmă fără obstacole parcă nu ar mai avea haz tot drumul și dacă nu e și greu, nu găsești satisfacția de la final.

În clip apare cel mai potrivit personaj pentru acest mesaj, Edwin Petrea – un tânăr foarte talentat de la mine din Ploiești, un exemplu care țintește cel mai sus. Este deja campion la 6 stiluri diferite de luptă la numai 15 ani și, e clar, este „Departe de apus”.

Totul prin muncă multă, disciplină, familie alături și un vis pe care-l urmărește zi de zi”, povestește Cabron despre piesa menită să-i mobilizeze pe toți cei care vor să cucerească lumea și să-și vadă visul cu ochii.

Cabron și Puya susțin că melodia este combustibilul pentru toți cei care au un vis de atins

„Campionii se pot naște oriunde, nu există imposibil atunci când ai drumul, dar mai ales visul tău, atunci când ai pasiune și muncești pentru el, atunci când nimic nu este prea mult sau prea greu, atunci când obstacolul apărut este doar un prilej să mergi mai sus și să devii mai puternic.

Îmi doresc ca toți oamenii să își înțeleagă puterea, să aibă încredere în ei și să nu se lase doborâți de vorbe, de descurajări, de prejudecăți. Fiecare dintre noi poate fi un campion în lumea lui sau în lumea mare atât timp cât nu-și pierde bucuria, pasiunea și visul.

Departe de apus este combustibilul pentru toți cei care au un vis de atins.”, declară Smiley despre colaborarea-eveniment cu Cabron și Puya.

puya, artist
SURSA FOTO: Talentivity

Clipul, fimat în sala unde se antrenează Edwin Petrea

„Mă bucur că în sfârșit iese piesa cu Cabron și Smiley, unii dintre artiștii mei preferați. Cred că marchează peste 20 de ani de prietenie și am încercat să facem ceva memorabil. Iulian Moga a făcut un super clip.

Exact cum am spus în text: “mulțumesc tuturor celor care ne ascultă, fără ei nu eram așa sus“! Așa că vă vom lăsa pe voi să decideți cât de sus merită să ajungă piesa asta.”, spune cu entuziasm Puya despre piesă.

Clipul a fost filmat atât în București. El a fost filmat și într-una dintre sălile de sport unde se antrenează Edwin Petrea și alți tineri ambițioși și motivați ca el.

Co-producție HaHaHa Production, Cat Music și Scandalos Music, „Departe de apus” are muzica scrisă de Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Maria-Tiberiu (Smiley), Florin Boka (Feenom) și Răzvan Sofronescu, textul făcut de Alexandru Minculescu (Cabron), Andrei Maria-Tiberiu (Smiley), Gardescu Dragoș (Puya), producția semnată de Feenom, mixul realizat de Feenom și Cabron și masterul de Erwin Maas.

smiley
SURSA FOTO: Talentivity