Prezentatoarea ” Chefi la cuțite” a izbucnit în plâns în cadrul emisiunii de marți seara. Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile în urma unui gest emoționant făcut chiar de unul dintre concurenți. Aceasta a primit un cadou surprinzător pentru fiica ei.

Nicoleta Pop, unul dintre primii concurenți care au venit să-și arate îndemânarea în bucătărie, i-a adus și o mică atenție prezentatoarei de la „Chefi la cuțite”. În urma gestului emoționant, Gina Pistol nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns.

„Ți-am adus un mic cadou. Sper să îți placă și să te facă să zâmbești, în primul rând”, i-a spus concurenta.

Concurenta ediției de marți Chefi la cuțite este, de loc, din Brașov și are un atelier de broderie computerizată. Înainte să intre în bucătărie, Nicoleta Pop i-a făcut un cadou inedit prezentatoarei: o bluziță pentru fiica sa, pe care apare o fetiță și mesajul „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?”.

„Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?” Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte”, a spus Gina Pistol, în timp ce își ștergea lacrimile din ochi.

Schimbări majore în noul sezon Chefi la cuțite

În sezonul 9 „Chefi la cuțite” sunt modificări majore. Gina Pistol este în continuare moderatoarea emisiunii deși este însărcinată. În aceste condiții, cel care îi va fi alături în emisiune este celebrul Speak. El a fost ales pentru postul de coprezentator.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

Filmările pentru sezonul 9 au început în noiembrie anul trecut și s-au încheiat luna trecută. Sezonul anterior, cel de-al 8-lea, s-a terminat în decembrie și a fost câștigat de Ionuț Belei. El a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea. De altfel, chef Sorin Bontea a avut până acum 4 câștigători de-a lungul celor 8 sezoane. Colegii săi, Florin Dumitrescu șiCătălin Scărlătescu, au avut câte doi câștigători fiecare.