Gina Pistol pare să aibă parte de o serie de modificări majore. Schimbările se întâmplă atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. Acum s-a aflat că în sezonul 9 „Chefi la cuțite” vor avea loc modificări majore.

Gina Pistol va fi în continuare moderatoarea emisiunii deși este însărcinată. Potrivit programului furnizat de Antena 1, premiera e programată pentru luni, 1 martie. Emisiunea va fi difuzată de luni până miercuri, anunță tvmania.ro.

Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu așteaptă cu nerăbdare difuzarea show-ului de la Antena 1. Norocul le-a surâs în această perioadă de criză. Emisunea nu a fost întreruptă de niciun incident legat de coronavirus

Gina Pistol va avea lângă ea un nume celebru

În condițiile în care Gina Pistol este la un pas să nască, producătorii vor face schimbări importante. Ea va avea nevoie de un sprijin în cadrul show-ului culinar. În viața personală primește sprijin, așa cum s-a obrsevar deja, de la Smiley.

În aceste condiții, cel care îi va fi alături în emisiune este celebrul Speak. El a fost ales pentru postul de coprezentator.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de susținători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a declarat Speak.

Filmările pentru sezonul 9 au început în noiembrie anul trecut și s-au încheiat luna trecută. Sezonul anterior, cel de-al 8-lea, s-a terminat în decembrie și a fost câștigat de Ionuț Belei. El a făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea. De altfel, chef Sorin Bontea a avut până acum 4 câștigători de-a lungul celor 8 sezoane. Colegii săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au avut câte doi câștigători fiecare.