Moment teribil şi extrem de emoţionant la Românii au talent. Smiley a fost de această dată în rol principal. A fost momentul serii cel în care Smiley a apăsat butonul de golden buzz la Romanii au talent.

Smiley, moment memorabil la Românii au talent

Smiley a fost protagonistul unui moment memorabil în ediţia de luni seară, de la Românii au talent. Acesta a fost impresionat de Rareș, un puşti de doar 16 ani care a cântat la pian și cu vocea. Rareş şi-a descoperit talentul la vârsta de 6 ani, când tatăl lui a lovit cu lingura un pahar, iar el i-a spus ce notă muzicală este. Ulterior, în clasa a II-a, i-au luat un pian electric și a început sa ia cursuri.

Rareş este elev la liceu, în Piatra Neamț și stă la cămin. Școala este pe primul plan, iar pe viitor își dorește să ajungă să studieze în străinătate și să-și cumpere un pian.

Cel mai important moment pe plan profesional a fost când a câștigat în clasa a IX a, premiul cel mare la concursul national de pian “Carl Czerny” și la Olimpiada Națională de interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice.

Rareș Trufea i-a convins pe Smiley și Pavel Bartoș să apese pe Golden Buzz după o interpretare plină de emoție. Tânărul a interpretat la pian și vocal melodia ”Jealous”, iar emoția pe care a transmis-o i-a atins pe jurații ProTV, dar și pe Smiley și Bartoș.

„Vocea ta sună impecabil. Ești perfect. Jos pălăria. Ai primit butonul auriu de la Pavel și Smiley. Ești mare”, a spus Andi Moisescu, completat de către ceilalţi juraţi.

„Mi-e greu să mai spun ceva. Nu îmi vine să cred că la 16 ani poti să cânți atât de bine. Ești din lumea mea. Ai atins punctul meu sensibil. Este musai să vii în semifinală”, a spus Andra „Superb, impecabil”, a declarat și Alexandra Dinu încântată de momentul de la Românii au talent.

„Te-ai exprimat foarte bine la pian. Să dea Dumnezeu să rămâi așa și mă bucur că ai venit”, i-a spus Smiley.