Dezvoltatorul de software RINF Outsourcing Solutions a închiriat un spaţiu de 1.843,8 mp în clădirea B din Green Court, proiect amplasat în zona Barbu Văcărescu – Pipera. Compania îşi va muta aici sediul din ianuarie 2016. Tranzacţia a fost intermediată de DTZ Echinox.

Noul chiriaş se alătură companiilor Sanofi, Adecco, Carrefour şi Colgate Palmolive, care împreună ocupă 72% din cei 18.000 mp disponibili în această clădire, care se apropie de finalizare.

Skanska a încheiat recent şi tranzacţia de vânzare a primei clădiri de birouri din Green Gate. Suedezii au încasat circa 42 mil. euro de la Globalworth, compania lui Ioannis Papalekas. Imobilul vândut este închiriat integral, principalii chiriaşi fiind Schneider Electric România şi Orange România.

CITITI SI: Papalekas a plătit cei 42 mil. euro datoraţi Skanska

Skanska mai are în plan construcţia unui al treilea imobil în spatele celor două, urmând ca întregul proiect să ajungă la o suprafaţă închiriabilă de 52.000 mp. Ioannis Papalekas şi-a exprimat intenţia de a cumpăra şi celelalte clădiri din Green Court.

Acesta este primul proiect imobiliar dezvoltat de Skanska în România, însă suedezii au anunţat că se află în căutarea unui nou teren pentru un alt proiect de birouri.