Simona Halep a dat lovitura în afaceri

Simona Halep a dat lovitura! În timp ce așteaptă verdictul TAS, sportiva se ocupă, de afaceri, pe lângă antrenamente. Aceasta a deschis o clinică de recuperare și întreținere fizică în orașul natal, Constanța, pe care a numit-o SIHA Clinic.

Toată povestea a început în luna martie a acestui an. După nouă luni, Simona Halep a inaugurat o nouă locație, de care se va ocupa chiar mama sa, Tania Halep.

„Felicitări, Mamitzic”, a scris tenismena pe Instagram.

Simona Halep, Siha Clinic
SURSA FOTO: Instagram, Simona Halep
Simona Halep, Siha Clinic
SURSA FOTO: Instagram, Simona Halep

La evenimentul de lansare a participat toată familia sportivei. Simona Halep a postat, de asemenea, o imagine în care apare alături de tatăl ei și alți membri ai familiei.

Simona Halep, Siha Clinic
SURSA FOTO: Instagram, Simona Halep

Prima locație a fost inaugurată în luna martie

Amintim că Simona Halep a primit o suspendare de patru ani din tenis pentru dopaj. Românca a făcut apel la TAS, în speranța că va obține o reducere a pedepsei.

Acest lucru nu a împiedicat-o însă să se ocupe de afacerile personale. Prima locație Siha Clinic a inaugurat-o în luna martie a acestui an.

„Clinica noastră vă pune la dispoziție o întreagă gamă de servicii medicale de recuperare și întreținere a condiției fizice, oferite sub indrumarea și supravegherea echipei noastre de profesioniști.

Recuperarea fizică poate fi acum mai ușoară și de succes datorită sistemulului David Health Solution, care oferă programe terapeutice pentru coloană, umăr, șold și genunchi.

Optimiziarea stării fizice și psihice poate fi completată datorită compartimentului wellness, unde poți beneficia de multiple servicii de mesaj terapeutic si saună uscată și cu infraroșu”, este anunțul postat pe pagina de Instagram a clinicii.

Constănțeanca se concentrează pe afaceri în această perioadă

De când cu scandalul de dopaj, Simona Halep a devenit tot mai implicată în afaceri. Recent, aceasta a preluat a devenit asociat majoritar al unor companii de dezvoltare imobiliară din Constanța. Dintre acestea, una are autorizație pentru construcția unui hotel.

Tenismena a căpătat acest statut după ce a preluat recent 80% din capitalul firmelor de la fratele său, Nicolae Halep. Acesta a rămas cu restul de 20% din părțile sociale și cu funcția de administrator.

Despre Siha Clinic

În cadrul SIHA Clinic, optimizarea stării fizice și psihice este completată de un departament dedicat wellness-ului, oferind servicii de masaj terapeutic și saună, conform standardelor internaționale.

Masajul se concentrează pe zonele tensionate, contracturile musculare, hipotrofii, atrofii musculare, drenaj limfatic și tratamente anticelulitice, îmbunătățind astfel mobilitatea fizică. Mai multe puteți citi aici.