Care a fost greșeala Simonei Halep?

Greșeala Simonei Halep! Ion Țiriac a spus că suspendarea de patru ani primită de sportivă este un verdict nedrept.

Fostul tenismen a spus că Simona Halep a comis o singură eroare: ea ar fi trebuit să spună că staff-ul ei este cel responsabil pentru ceea ce bea atunci când se antrenează.

„Nu-mi spuneți că un jucător de tenis, de 32 de ani, care este negativ vineri, este pozitiv luni cu 0,02 din nu știu ce produs, care ar putea să fie sau nu fie în asta și asta. Și așteaptă de un an și jumătate să vadă ce este. Invenții. Nu e vorba doar de partea pozitivă.

Uitați-vă la sângele ei. Când? În iulie anul trecut. Scuzați-mă! Ce ai făcut timp de nouă luni, șase luni? Vii azi cu chestia aia. Deci, privește în urmă și spune, cine acoperă ce?

Halep a făcut o singură greșeală. În momentul în care cineva zice ceva, ea trebuia să spună, <nu vorbi cu mine, vorbește cu echipa mea, ei sunt responsabili și îmi dau ce să beau atunci când mă antrenez. De la 15 ani, până la 32, am făcut 1.555 de controale și tot așa.>

Nu totul este alb sau negru. Sunt de acord cu tine. Dar pot să îți spun cu mâna pe Biblie că, din când în când, e nedrept și incorect și illegal, ceea ce fac ei”, a declarat el într-un interviu pentru Euronews.

ion tiriac, simona halep
SURSA FOTO: Dreamstime

Ion Țiriac a adăugat că din punct de vedere legal, echipa Simonei Halep trebuia convocată la proces, întrucât membrii staff-ului au o responsabilitate.

„Simona, acum, ce mai așteaptă? Un an sau mai mult? Pentru că nu asta trebuie ei să facă. Este sau nu este.

Și de ce nu au întrebat mai întâi echipa, din punct de vedere legal, să vină la masă, pentru că au o responsabilitate, pentru care sunt plătiți și așa mai departe”, a spus omul de afaceri.

Simona Halep se antrenează în Dubai

Amintim că Simona Halep a fost acuzată de dopaj și s-a ales cu o suspendare de patru ani. Jucătoarea speră însă ca sentința să-i fie scurtată și chiar este încrezătoare că va primi o decizie favorabilă din partea TAS.

Românca este activă pe rețelele de socializare. Luni, pe 4 decembrie, a postat o poză cu zgârie-norii din Dubai, cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite.

Tenismena nu merge la biserică

Deși susține că nu merge la biserică pentru că „nu este stilul” ei, Halep spune că este o persoană religioasă. Halep are o relație specială cu Divinitatea, în care crede, în felul ei.

Simona Halep este destul de rezervată în ceea ce privește viața sa personală. Inclusiv cu detaliile legate de religie. Ea nu a făcut publice multe informații despre aspectele personale ale vieții sale. De aceea puțini sunt cei care cunosc aceste detalii.

Fanii sportivei știu că ea este machedoancă, însă puțini știu că este de religie creștin ortodoxă. Sportiva a menționat în diverse interviuri și apariții publice despre importanța credinței și despre modul în care aceasta a fost un element important în viața ei. Halep vorbește despre ajutorul divin pe care l-a avut mereu de partea ei.

Simona Halep a recunoscut în diverse interviuri că își poartă credința ortodoxă, în mod simbolic, cu ea, în timpul călătoriilor. Ea a menționat că are obiceiul de a lua cu ea mai multe iconițe, simboluri religioase care îi oferă sprijin spiritual în diverse situații. Mai multe puteți citi aici.