Tatăl lui Patrick Mouratoglou, printre primii 3 cei mai bogați oameni din Franța

Adevărul despre Patrick Mouratoglou a ieșit la iveală! Fostul mare jucător român de tenis Victor Hănescu (42 de ani) a oferit un interviu pentru podcastul „Business Philosophy”. Aici, el a vorbit despre multe subiecte.

Printre ele s-a numărat și tema averii uriașe pe care o deține Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep. Hănescu nu a evitat nici subiectul Simona Halep. Ce a zis el despre relația sportivei cu Mouratoglou?

Victor Hănescu a dezvăluit că tatăl lui Patrick Mouratoglou, pe nume Paris, dispune de o avere uriașă. Se pare că acesta se plasează în topul primilor 200 magnați francezi. Averea lui a fost estimată la 650 de milioane de euro.

„Pare ciudată (nr. că Mouratoglou i-a îndepărtat Simonei Halep toată echipa), dar trebuie să ne dăm seama cum funcționează o academie de renume. De exemplu, și eu, dacă aș lucra cu un jucător de performanță, aș folosi oamenii mei.

Poate există o justificare pentru care Mouratoglou a vrut să lucreze cu oamenii lui. Tatăl lui Mouratoglou este unul din primii 3 oameni bogați din Franța.

Știu de pe vremea când mă antrenam acolo. Ca să înceapă academia, a investit enorm. A adus specialiști, jucători buni, ca să crească renumele. Patrick Mouratoglou e un om pasionat de tenis, care și-a dedicat toată viața acestui scop.

Mai ales că a avut un tată bogat, putea să facă orice sau să nu facă chiar nimic”, a explicat Victor Hănescu în podcastul Business Philosophy.

Victor Hănescu vorbește despre relația antrenorului cu Simona Halep

În cadrul interviului său, fostul sportiv remarcă faptul că după ce Halep a fost depistată pozitiv, antrenorul a ieșit mult prea rapid din acel parteneriat. Hănescu îl critică pentru că nu a fost alături de româncă, încă de la început.

„A fost destul de ciudat pentru că, atunci când Patrick Mouratoglou și Simona Halep au început colaborarea, toată lumea era foarte încântată, se vorbea încontinuu de acest parteneriat

Când Simona Halep a fost depistată, mi s-a părut că Mouratoglou a ieșit deodată din acest parteneriat. Nu a mai spus nimic, nicio declarație, ca să vorbească abia la finalul acestui proces lung și greu. Până la urmă, fiecare gestionează lucrurile cum știe. Era mai frumos să fie lângă Simona. Nu spun că e vina lui, poate chiar nu a știut”, a mai spus Victor Hănescu.

Reamintim că Simona Halep a primit, din partea ITIA, o suspendare pe o perioadă de 4 ani, după ce a fost depistată pozitiv la un test antidoping de la US Open 2022.