Simona Halep a dat lovitura de 1 Decembrie!

Simona Halep a dat lovitura! În ciuda suspendării primite, viața ei merge înainte. Tenisul nu este singurul domeniu din care face bani. În martie 2023, a intrat în domeniul medical.

Pe scurt, și-a deschis o clinică medicală de recuperare și întreținere fizică: SIHA, lucru știut de puțini oameni.

Vineri, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, le-a urat românilor „La mulți ani!”. A postat pe contul ei de Instagram un colaj foto pe care scrie „La mulți ani, România!”.

Urarea este însoțită de tricolorul României, sigla clinicii medicale SIHA, o minge de tenis și o fotografie veche cu Simona Halep pe terenul de tenis.

Simona Halep, mesaj de 1 Decembrie
SURSA FOTO: Instagram, Simona Halep

Despre SIHA

În cadrul acestei clinici, optimizarea stării fizice și psihice este completată de un departament dedicat wellness-ului, oferind servicii de masaj terapeutic și saună, conform standardelor internaționale. Masajul se concentrează pe zonele tensionate, contracturile musculare, hipotrofii, atrofii musculare, drenaj limfatic și tratamente anticelulitice, îmbunătățind astfel mobilitatea fizică.

Un alt aspect important al acestei clinici este departamentul de saună, care include opțiuni atât de saună uscată, cât și cu infraroșu. Lumina infraroșie are capacitatea de a pătrunde în țesuturile umane, generând o serie de beneficii antiinflamatorii și anti-îmbătrânire. Sauna uscată contribuie la reglarea tensiunii arteriale, prevenind rigiditatea vaselor de sânge și îmbunătățind circulația sanguină.

Oamenii care accesează această clinică beneficiază de Sistemul David. Inițial, se desfășoară o testare la aparatele David, sub îndrumarea unui kinetoterapeut avizat. Această evaluare identifică modificări la nivel osos, muscular, ligamentar și articular, acoperind întregul sistem osos și muscular, inclusiv coloana vertebrală.

După identificarea acestor modificări, se elaborează un program individualizat de exerciții pentru fiecare client, desfășurat pe parcursul a mai multor sesiuni (12-24), efectuate de 2-3 ori pe săptămână, în funcție de afecțiunea identificată. După încheierea abonamentului, testarea se repetă pentru a evalua progresul clientului. Exercițiile David sunt precedate de pregătire fizică pe o saltea special concepută, având rolul de a pregăti corpul pentru această terapie.

Simptomele pentru care se pot prezenta clienții pot fi:

  • dureri de cap și ameteli;
  • tinitus;
  • sindromul Meniere;
  • amorțeli pe maini, pe picioare, parestezii;
  • dureri de spate, mijloc, hernii, protruzii;
  • dureri la nivelul soldului, articulațiilor, genunchilor;
  • dureri provocate de deficiente și modificări degenerative de la toate nivelele coloanei vertebrale (cervical, dorsal, toracal, lombar și lombo-sacral).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SIHA Clinic (@sihaclinic)