Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din vara anului. Cei doi aveau planuri de nuntă stabilite pentru acest an, dar nu au putut să le ducă până la capăt din cauza pandemiei, conform click.ro

Ce casă au achiziționat Simona Halep și Toni Iuruc

Îndrăgita tenismenă și omul de afaceri în vârstă de 41 de ani au achiziționat o casă veche în cartierul Primăverii din București și au început să o renoveze. Luând în considerare faptul că a câștigat premii de zeci de milioane de dolari, prețul locuiței din această locație nu pare a fi o problemă pentru Simona Halep.

Cei doi au optat pentru o vilă impresionantă, albă, cu un etaj, balcon foarte mare și multe ferestre.

Toni Iuruc are grijă în permanență că totul să meargă conform planurilor

Trebuie menționat că omul de afaceri are grijă în permanență că totul să meargă conform planurilor. Acesta merge zilnic pe șantier pentru a se asigura că muncitorii își fac treaba. În momentul de față, construcția e aproape terminată, mai are nevoie doar să fie mobilată.

De asemenea, Simona Halep nu e la primul proiect imobiliar. Până acum și-a investit o parte din câștigurile obținute în două hoteluri din Brașov și Poiana Brașov. A plătit în jur de două milioane de euro. Aceasta a mai ridicat și un bloc de șase etaje în zona Mamaia, iar în Constanța a ridicat un bloc de două etaje.

Bărbatul care o inspiră pe Simona Halep

Simona Halep a povestit despre modalitatea în care a fost ajutată de antrenorul australian, Darren Cahill, de-a lungul carierei sale. De asemenea, sportiva a spus și că a lucrat cu un psiholog.

„Darren a spus mereu că un antrenor bun trebuie să-l facă pe jucător să-şi dea seama singur de ceea ce face greşit pe teren şi să se corecteze el acolo. De aceea nici nu am vrut să facem on-court coaching foarte des. La mine cel mai greu lucru de progresat, cea mai grea parte a fost atitudinea: să nu mai fiu negativistă pe teren, să nu mă mai critic şi atunci când sunt într-un moment greu să fiu eu alături de mine, adică să nu dau şi eu în mine, că suficient dă adversara, suficient dă situaţia respectivă, eu să mă protejez cumva.

Aici am progresat mult, dar am şi lucrat cu o doamnă psiholog. Când mă uit la meciurile de acum 2-3 ani mi-e ruşine uneori. Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de lucruri, dar nu le controlam foarte bine şi de aceea le făceam, dar încerc să mă accept şi cu momentele acelea!”, a spus Simona Halep în emisiunea „500 de apropo-uri”.