Simona Halep se implică tot mai multe în afaceri. Sportiva în vârstă de 32 de ani este gata să vândă și hotelul pe care îl are în Poiana Brașov, după ce vândut deja hotelul din Constanța.

Simona Halep este gata să vândă și hotelul pe care îl are în Poiana Brașov

În momentul de față nu se cunoaște prețul pe care îl solicită fostul număr unu în schimbul hotelului. Potrivit BizBrasov, Halep ar vrea să investească și în alte domenii, în afară de turism.

Amintim că fostul lider mondial a a câștigat doar din tenis peste 40 de milioane de euro. O parte din acești bani au fost investiți în imobiliare și în turism. Totuși, ea a vândut în ultima vreme mai multe clădiri în care a investit sume importante de bani.

Un astfel de exemplu este vânzarea hotelului pe care îl deținea în Constanța, pentru trei milioane de euro. Ulterior, ea a decis să vândă casa din Snagov și vila din cartierul Primăverii.

Simona Halep
Simona Halep/SURSA FOTO: Instagram/Simona Halep

Sportiva întâmpină din nou probleme de sănătate

Amintim că sportiva întâmpină din nou probleme de sănătate. Acestea nu-i prea permit să joace tenis în competițiile internaționale.

Astfel, s-a retras din competiția de la Paris în timpul meciului cu McCartney Kessler.

Sportiva s-a retras în timpul celui de-al doilea set al meciului cu sportiva americană, după o oră și 28 de minute de joc. Aceasta din urmă este clasată pe locul 123 mondial.

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a discutat despre problemele de sănătate ale marii campioane a României.

El a venit cu vești proaste pentru fanii sportivei din Constanța. În cazul în care problemele ei de sănătate vor persista, aceasta ar urma să se retragă.

„Dacă organismul nu-i va da voie să joace la nivel maxim cu siguranță se va retrage”, le-a comunicat Cosac reprezentanților mass-media.

După meciul de la Paris din care s-a retras, sportiva a publicat pe X, fostul Twitter, un mesaj în care a spus că durerile la genunchi s-au resimțit încă de când s-a întors de la Miami Open.

Simultan, ea a mai spus că nu așa și-a dorit să-și petreacă timpul în capitala Franței, însă a subliniat că nimeni nu a spus că revenirea va fi ușoară.

În plus, marea campioană a României a mai spus că se va odihni și că va continua să muncească pentru călătoria ei.