Simona Halep, în optimi! Adversară de foc la turneu de la Miami, Venus Williams. Simona Halep a avut o partidă de foc disputată îm turul III de la Miami, în compania jucatoarei Polona Hercog din Slovenia, pe care a reuşit să o învingă în peste trei ore, cu scorul de 5-7, 7-6 (1), 6-2.

Simona Halep s-a calificat în optimi la Miami după o partida extrem de grea cu Polonă Hercog

În faza următoare, Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, va da piept cu sora Serenei, Venus Williams, care a trecut de Daria Kasatkina din Rusia, scor 6-3, 6-1, după o ora și 16 minute de joc.

„Este întotdeauna dificil împotriva lui Venus. Nu o să spun că o să fie uşor pentru că am câştigat ultimele trei meciuri cu ea. Voi fi motivată, voi fi pregătită să joc. Sper că voi fi sută la sută mâine (n.r. – azi)”, a spus Simona.

Venus Williams şi Simona Halep sunt la egalitate, scor 3-3, la întâlnirile directe, însă românca a câştigat clar ultimele trei partide.

Simona Halep s-a impus în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2.

Ultima lor partidă a avut loc în turul al treilea al AusOpen, din acest an, când Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

Venus Williams este pe 43 în topul WTA. Partida cu Halep va avea loc cel mai probabil marți, 26 martie.

Simona Halep, în optimi! Adversară de foc la turneu de la Miami, Venus Williams. Cu toate acestea, până atunci, Simona Halep va evolua în optimile probei de dublu, contra Monicăi Niculescu, luni seară.