Simona Halep a avut un mesaj pentru fanii săi, în urmă cu ceva vreme,  în care dezmințea știrea că a sărbătorit logodna cu Toni Iuruc. Sportiva de 28 de ani, locul 4 în clasamentul mondial feminin, a revenit cu explicații pe această temă.

Câștigătoarea de la Wimbledon a arătat de ce a hotărât să facă acest anunț despre viața sa privată, mai ales că nu este prima oară când se scriu lucruri ce țin de intimitatea sa.

”Am vrut să clarific niște lucruri pentru că și noi doi avem familiile noastre și nu mi s-a părut corect ca oameni care fac parte din viața noastră să sune să ne felicite în urma unei știri false”, a declarat Halep pentru gsp.ro.

Lipsă de respect

”Mi s-a părut o lipsă de respect totală, este a treia oară când s-a dat această știre de când am această relație. Am simțit că este momentul să spun ceva, ca fanii mei, oamenii care mă apreciază să nu trăiască într-o știre falsă.

Nu m-a deranjat că s-a scris pentru că se scriu foarte multe și inventează foarte mult presa românească, însă o știre falsă atât de personală… Este deranjant”, a adăugate ea.

Milionarul machidon

”Am spus în mesaj că o să-i anunț eu pe oamenii care doresc să afle atunci când o să mă logodesc și o să fac și următorul pas”, a explicat Simona Halep, potrivit sursei citate.

Toni Iuruc, 40 de ani, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori. Simona Halep și Toni au apărut prima dată împreună după finala câștigată Wimbledon.

Toni Iuruc este cel care, la turneul de tenis de la Wimbledon, nu a lipsit de la niciun antrenament și de la niciun meci al Simonei Halep. A preferat să stea retras, pentru a nu da de bănuit, cunoscută fiind discreția cu care sportiva se raportează la propria-i viață personală.

Ipostaze tandre

Iuruc a apărut însă în fotografiile făcute înainte și în timpul Dineului Campionilor de la Londra, eveniment desfășurat în seara zilei de 13 iulie, după finala masculină.

Ulterior, presa din România i-a surprins pe cei doi în ipostaze tandre, în vacanța din Grecia pe care Simona Halep a petrecut-o după victoria de la Wimbledon.

Familie și copii

Iuruc este un machedon miliardar. Deține 6 firme, dintre care una de publicitate. Iuruc i-a făcut campanie electorală lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, în 2008.

Toni Iuruc a fost alături de Simona Halep și părinții ei la Palatul Cotroceni, când președintele Klaus Iohannis a decorat-o cu Steaua României.

Simona Halep a declarat în repetate rânduri că își dorește familie și copii.